• Yüksek su kaldırmaya sahip olması ve buna bağlı olarak daha fazla ürün elde edilmesi • Yoğurma esnasında sertleşme olmaz. • Hamur kolay yoğurulur ve kolay şekil alır. • Ekmek içi gözenekleri ince duvarlıdır ve homojendir. • Ekmeklerde güzel bıçak açması • İyi kabarması ateşe dayanabilmesi • İyi bir kabuk kalitesi sağlaması • Standart ürün vermesi • Ürün tazeliğini ve yumuşaklığını uygun şartlar sağlandığında uzun süre korur. • Çok özenle seçilmiş buğdaylardan üretilmiştir
• Protein: min %10,5 • Kül: max %0,8 • Rutubet: max %14,5
Telefon:
+90 246 228 68 53
Faks:
+90 246 228 05 61
Dere Mah. 2611 Sok. No:1 ISPARTA
Eşeler Mah. Rüzgar Sok. No:1 Karamanlı / Burdur